Hoe een Ether Wallet (MyEtherWallet) opzetten?

Hoe een Ether Wallet (MyEtherWallet) opzetten?

Het begint allemaal met het aanmaken van een ether wallet. Deze heeft u nodig om ethers of andere ERC20 tokens te kunnen ontvangen en verzenden. Direct na het aanmaken van uw ether wallet is deze actief. Het aanmaken en het gebruik van een MyEtherWallet is gratis!

Op de website MyEtherWallet, wordt je direct gevraagd om een sterk wachtwoord in te voeren. Geef dit in en klik op “Generate wallet”. Hou er rekening mee dat je dit wachtwoord regelmatig nodig zult hebben dus berg het ergens veilig op.

Op het volgende scherm wordt er voorgesteld om jouw wallet file op te slaan. DEZE file is heel belangrijk zonder dit bestand kan je geen toegang meer verkrijgen tot je wallet en verlies je jouw digitale munten

Wanneer je jouw Keystore bestand of Private Key veilig hebt opgeslaan hebt en op de knop  “I promise I won’t lose this ever. Continue” geklikt hebt kan je doorgaan naar jouw wallet.


Dit scherm toont jouw Private key en maakt het mogelijk om jouw paper wallet op te slaan. Print dit bestand en berg dit tevens op een veilige plaats op.

“Print paper wallet” brengt je naar een pagina om dit effectief te kunnen printen.

Het volgende scherm krijg je te zien wanneer je jouw ether wallet wilt openen.

Log in met jouw Keystore file of geef je private key in.


Na het invoeren van jouw wachtwoord en het klikken op de blauwe “Unlock” knop verkrijg je toegang tot je Ether Wallet.

Nu dat jouw ether wallet is opgezet kan je beginnen met het versturen van token naar dit account. Hoe je cryptocurrencies verstuurd naar dit adres kan je hier lezen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *